woensdag 14 januari 2009

podcast

Scenarist in Beeld: Loft (deel II)

Voor ons 6de salongesprek ontvangt filmjournalist Steven De Foer Bart De Pauw, de scenarist van het boxofficefenomeen Loft.

Het verhaal is gekend: Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze oorspronkelijk dachten.

Maar wij willen weten wat er daar aan vooraf ging. Waar kreeg scenarist Bart De Pauw het idee voor de film? Hoe structureerde hij het complexe plot? Hoe verliep de samenwerking met Erik Van Looy? Waren het ook vrienden, maar begonnen ze al vlug elkaar te wantrouwen en bleken ook dat ze veel minder van elkaar afwisten dan ze oorspronkelijk dachten? Of verliep alles vlekkeloos en staat het duo aan het begin van een internationale Loft-carrière? Filmrecencent Steven De Foer zoekt het voor ons uit.

of Download MP3 File

Share |

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Schrijf een eerste reactie.


Naam *  
URL  
E-mail  
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud me  
Reactie *  
  CAPTCHA Hernieuw de code
Vul hieronder de bovenstaande code in
Annuleer