maandag 19 juni 2017

Speeddate scenaristen/filmproducenten

Heb je aspiraties om een langspeelfilm te schrijven? Ben je al een tijd op zoek naar een productiehuis waarvoor je wilt schrijven, maar vind je je weg niet in de filmwereld?

Schrijf je dan voor 3 september 2017 in voor de Speeddate scenaristen/filmproducenten tijdens de Flanders Film Meeting op het Filmfestival van Oostende op 15 september 2017.

Stel jezelf voor in 5 lijnen en schrijf in 10 lijnen een pitch neer voor een langspeelfilm (inclusief premisse, arena, personages, thema). Een onafhankelijke jury, bestaande uit leden van de Raad van Bestuur van de Scenaristengilde, maakt een selectie uit de inzendingen.

Ben je weerhouden, dan krijg je een uitnodiging voor het event toegestuurd op 11 september 2017. Ook als je niet geselecteerd bent, ontvang je persoonlijke feedback van de jury.

Ben je wel geselecteerd dan kun je op 15 september je idee pitchen aan een tiental filmproducenten. Daarna kun je aansluiten bij het programma van de Flanders Film Meeting en het slotfeest van het festival.

Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je hier.

De speeddate is een organisatie van de Scenaristengilde  in samenwerking met mediarte.be

Share |

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Schrijf een eerste reactie.


Naam *  
URL  
E-mail  
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud me  
Reactie *  
  CAPTCHA Hernieuw de code
Vul hieronder de bovenstaande code in
Annuleer